"Et øyeblikk. Et lite stykke historie. Kanskje ikke så viktig i den store sammenhengen, men et stort eller lite øyeblikk i noens liv. En dåp, et bryllup, en konfirmasjon, et blikk, en sårhet, en glede; et bilde."

Det jeg liker best med fotograferingen er muligheten til å fryse et øyeblikk. Hvis du er heldig, tålmodig, og den du tar bilde av tillater det, får du kanskje et lite glimt inn i en annen person og det er utrolig spennende. Øyeblikket er jo nettopp det; litt tid i et stort perspektiv. Men mye
Mine Favoritter
De har nettopp giftet seg, og hun tar et lite øyeblikk for å være nær og puste før smilet er tilbake. Dette spørrende uttrykket han fikk uttrykker en slik barnslig undring og tok selvfølgelig et mammahjerte helt med storm. Barndom på boks. Dette bildet blir en hyllest til bruden, og viser virkelig frem all den stoltheten brudgommen har over sin nye hustru. Det er et kjempeherlig bilde. Dette bildet synes jeg uttrykker så mye av det jeg forbinder med dem som personer. En nærhet til hverandre, og en glede over å være sammen. Bildet er tatt før bryllupet deres i 2002.
av verdien i det å være menneske ligger nettopp i våre små øyeblikk, glimt av glede eller sorg.